Vélemények - Bognár Vendégház Zirc

Vélemények

Szálláshely a

Bakony szívében

"Szuper szállás jó áron. Csak ajánlani tudom, tiszta és igényes szobák várják a vendégeket. Étkezés nélkül kértük a szállást, amit utólag megbántunk, mert éttermi minőségben volt szervírozva a többi vendégnek a reggeli és a vacsora, és az elmondások alapján finom is volt. Ha legközelebb jövünk biztos, hogy nem hagyjuk ki."


"Ez a szállás ebben az árkategóriában mindent ver. Ilyen szállás nincs. Van egy listám, olyan háklis pontokkal, hogy legyen asztal laptopnak, legyen a zuhanyzóban a tusfürdőnek polc stb.. Még nem láttam olyan szobát, ami csak közelítőleg megfelelt volna, kivéve a Bognár Vendégház. Elképesztő. És még főzni is tud a szállásadó, nem akárhogy. Külön ajánlom, hogy ellátással vegyék igénybe. Ez a szállás 20/10 pontos."


'Nagyon elégedettek voltunk mindennel, túra után szálltunk meg egy napra a vendégházban, rendkívül finom és bőséges vacsorát kaptunk, gyönyörű tisztaság fogadott. A szállásadó vendégközpontú, precíz és kedves. Szívesen maradtam volna több éjszakára is."


"Itt tartózkodásunk minden pillanatában azt éreztük, hogy itt minden a vendégért van, minden érte történik. Kedves házigazda, makulátlan tisztaság, kiváló felszereltség, modern, de mégis családias szálláshely - sok hotel csak szeretne ilyen szolgáltatást nyújtani.

Tipp: a kéktúra nyomvonala mentén fekszik, és itt a bakancsos turisták is szívesen látott vendégek!


"11 fővel vettük birtokba a vendégház felső szintjét. 6 felnőtt és 5 gyermek (10-14). A tökéletes is kevés arra, amit éreztünk. Makulátlan tisztaság. 100%-ig felszerelt konyha. Otthon éreztük magunkat! Csúcs szállás, az egyik legkedvesebb Háziasszonnyal akivel valaha találkoztunk. A reggeli annyira bőséges, hogy szendvicset is csomagoltunk a versenyre, ami miatt Zircre mentünk. Magdi asszony 150%-ban teljesítette a kéréseinket. Egész napos kv, tea fogyasztás. Legszívesebben 10 pont helyett 11-et adnánk, hiszen mindenki fantasztikusan érezte magát! Köszönjük szépen! Jövőre is megyünk a Hajszára és feltétlenül ezt a szállást fogjuk igénybe venni!!! Sok vendéget kívánunk!!! Meggyes, Aszódi, Szentgyörgyi család!


"Az egész vendégház tiszta és illatos volt, a szoba nagyon kényelmes, otthonos, barátságos és romantikus egyben. Érkezéskor welcome sütit kaptunk, korlátlan tea és kávéfogyasztási lehetőség volt a jól felszerelt, modern konyhában. A reggeli bőséges és finom és egy túracsomag is járt hozzá, amit el tudtunk vinni kirándulni. A parkolást is biztosította. A tulajdonos kedves, rugalmas, semmiben nem szenvedünk hiányt. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.


'Olyan figyelemmel és törődéssel gondoskodtak rólunk, mintha a nagyszülőknél lettünk volna vakáción."

Ajánlatkérés

min. 2 fő/2 éj (ellátás nélkül)